About me

Hey! Wat super leuk dat je interesse hebt in mijn bedrijf.

Ik zal me even voorstellen; Mijn naam is Kirsten van den Broek en woon sinds een aantal jaar in Berlicum. Samen met mijn zoon Boaz wonen wij bij Gerben (inmiddels mijn man) op een boerderij met heel veel dieren. Dit is echt zijn hobby maar ik help graag mee, moet wel toegeven dat ik dit doe wanneer het mooi weer is ;-)                                                                                   

Sinds oktober 2021 ben ik mijn bedrijf gestart en is mijn doel om jouw bruiloft, event, winkel, restaurant tot een next level te tillen MET BLOEMEN. Bloemen horen er gewoon bij en vertellen een verhaal. Jouw verhaal, zo kan je laten zien welke sfeer je wil uitstralen.                

 

 

Afscheid nemen van iemand is verdrietig, ik weet als geen ander hoe het is. Ik richtte mijn bedrijf op en had niet kunnen bedenken dat mijn eerste opdracht, rouwwerk voor mijn vader zou zijn. Ik beloofde hem het meest mooie werk vanuit mijn hart te maken. Het werd een kistbedekking, maar geen standaard kistbedekking. Mijn vader was niet standaard en wij beiden hielden ervan om overal net even een andere twist aan te geven. (hier stond onze humor ook om bekend)Standaard is ook maar standaard. 

 

Mijn stijl.... What's in the name... een beetje rebels, wild en vintage!

Hoe ik dit doe? Door de meest mooie kleuren en bloemen te combineren en indien gewenst hiervoor een vintage item te gebruiken. Je kunt hierbij denken aan oude koffers, een oude franse deur, hoedenkoffer, schommelstoel, een pauwenstoel of een vintage kamerscherm.

Voor foto's raad ik je aan om even te kijken bij mijn portfolio.

 

Maar voor andere stijlen en kleurencombinaties kan je ook zeker bij mij terecht. Door samen met jou in gesprek te gaan en te luisteren naar jouw wensen, weet ik zeker dat we een mooi concept neer kunnen zetten.